Slopen en Verwijderen

Het slopen en verwijderen van bestaande objecten is een vak apart! Waarom, dat leest u hier….

Onze aanpak

Holsken Metaal Recycling verstaat het vak als geen ander. Of het nu gaat om de demontage van machines en apparatuur uit fabrieken of het slopen van staalconstructies zoals bijv. Silo’s, het ontdoen van metalen uit bedrijfspanden, Holsken Metaal Recycling klaart de klus met zo min mogelijk overlast voor de (naaste) omgeving.

Planning

Alles staat of valt met twee dingen: een gedegen planning en voorbereiding, en vakkundig inzicht, bijgestaan door modern materieel. En daarvoor kunt u bij Holsken Metaal Recycling terecht.

Eisen & Wetgeving

Wij bekijken samen met de klant welke eisen het werk stelt: waar gaat het om, hoe is de bereikbaarheid, wanneer en hoe moet de demontage en/of sloop plaatsvinden, kan er hinder ontstaan voor de omgeving, waar kan de veiligheid in het geding komen, zijn er vergunningen nodig? Al deze zaken worden in kaart gebracht om een passend plan te maken.

Uitvoering

Vervolgens zet Holsken Metaal Recycling zeer ervaren medewerkers in die de klus volgens opdracht klaren. Daardoor wordt op verantwoorde wijze gedemonteerd en gesloopt; de vrijgekomen materialen worden op de juiste manier afgevoerd, waarbij uiteraard recycling zo veel mogelijk wordt nagestreefd. Het werk is bij Holsken Metaal Recycling in goede handen.

Neem Contact met ons op!

Maak gebruik van onderstaand formulier voor een prijsopgave of een andere vraag of bel ons op 0639245101

Adres

Holsken Metaal Recycling
Bruinhorstelaan 70b
3925 EZ Scherpenzeel
KvK nr 58046372

Bel ons

0639245101

(Werkdagen van 8-17 uur)