Inkoop

Wij nemen een verscheidenheid aan metalen in. Kijkt u eens rond op deze pagina om een duidelijk beeld te krijgen wat wij zoal inkopen.

Deze metalen nemen wij in:

RVS, Rood Koper, Geel Koper, Lood, Zink, Aluminium, Draaisel, Gruis, Accu’s en Staal.

Voorbeelden….

Hieronder staan wat voorbeelden wat wij zoal door de jaren heen hebben ingenomen voor recycling:
accu’s, auto’s, beschadigde kantoormeubelen van ijzer, brommers, cv-ketels, cv-radiatoren, draaideur-archiefkasten, dressoir-archiefkasten, fietsen, frames van bureaus, gasfornuizen, gaskachel, hangmaparchiefkasten, hekwerken, ijzerafval van bedrijven, ijzeren aanrechtbladen, ijzeren bed spiralen, ijzeren luxaflex, inbouwfornuizen, inbouwovens invaliden-scooter, invalidenwagens, kachels, kantoorstoelen, keukenkachel, magazijn-stellingen, magnetrons, oude ladekasten, oude pannen, rolluiken, rolluikkasten, serverkasten, stalen, bureaus, metalen stoelen, metalen tafels, wasdrogers, wasmachines, zonweringen en zeker nog veel meer….

De goede manier….

De recycling van materialen kan op vele manieren. Voor ons is er echter maar één: De goede manier!

Bij het verwerken van afvalstoffen mogen geen schadelijke afvalstoffen in het milieu terecht komen. Elke organisatie die besluit duurzaam te ondernemen heeft het recht in zee te gaan met een solide recycler. 

En dat zijn wij, Holsken Metaal Recycling.

Tevredenheid

Als recyclingbedrijf zien wij veel tevreden klanten. We doen onze uiterste best om een kwalitatief goede service te bieden met klantgerichte medewerkers. De meeste tevreden blikken bij onze klanten zijn echter het gevolg van het geld dat wij betalen voor afval dat voor deze klanten niet meer bruikbaar is.

Neem Contact met ons op!

Maak gebruik van onderstaand formulier voor een prijsopgave of een andere vraag of bel ons op 0639245101

Adres

Holsken Metaal Recycling
Bruinhorstelaan 70b
3925 EZ Scherpenzeel
KvK nr 58046372

Bel ons

0639245101

(Werkdagen van 8-17 uur)