Over ons

Holsken Metaal Recycling is een jong en snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het afhalen van metalen bij particulieren en bedrijven.

Uw partner in Recycling sinds 2012

Wij hebben sinds 2012 bewezen een betrouwbare partner te zijn van diverse bedrijven in de regio Utrecht, Gelderland, & Overijssel. Dit bij diverse garages, aannemers, loodgieters/installatiebedrijven en slopers.

Wij recyclen RVS, Rood koper, Geel koper, Lood, Zink, Aluminium, Draaisel, Gruis, Accu’s en Staal.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een snelle prijsopgave.

Onze Missie

Onze missie is om u als klant volledig te ontzorgen als het gaat om de recycling van materialen. Naast het ophalen van oude metalen kunt u ook met ons eventuele demontage werkzaamheden bespreken.

Dit om 1 aanbieding te krijgen voor de demontage en recycling. Dit scheelt u werk en zorgen, zodat u zich kunt focusen op andere voor u belangrijkere zaken. 

De goede manier….

De recycling van materialen kan op vele manieren. Voor ons is er echter maar één: De goede manier!

Bij het verwerken van afvalstoffen mogen geen schadelijke afvalstoffen in het milieu terecht komen. Elke organisatie die besluit duurzaam te ondernemen heeft het recht in zee te gaan met een solide recycler. 

En dat zijn wij, Holsken Metaal Recycling.

Tevredenheid

Als recyclingbedrijf zien wij veel tevreden klanten. We doen onze uiterste best om kwalitatief goede service te bieden met klantgerichte medewerkers. De meeste tevreden blikken bij onze klanten zijn echter het gevolg van het geld dat wij betalen voor afval dat voor deze klanten niet meer bruikbaar is.

Neem Contact met ons op!

Maak gebruik van onderstaand formulier voor een prijsopgave of een andere vraag of bel ons op 0639245101

Adres

Holsken Metaal Recycling
Bruinhorstelaan 70b
3925 EZ Scherpenzeel
KvK nr 58046372

Bel ons

0639245101

(Werkdagen van 8-17 uur)