Haalt metaalafval in alle maten snel bij u op

Slopen en Verwijderen

Slopen en Verwijderen

Het slopen en verwijderen van bestaande objecten is een vak apart! En Holsken metaalrecycling verstaat dat vak als geen ander. Of het nu gaat om de demontage van machines en apparatuur uit fabrieken of het slopen van staalconstructies zoals bijv. Silo’s, het ontdoen van metalen uit bedrijfspanden, Holsken metaalrecycling klaart de klus met zo min mogelijk overlast voor de (naaste) omgeving.

Dit alles staat of valt met twee dingen: een gedegen planning en voorbereiding, en vakkundig inzicht, bijgestaan door modern materieel. En daarvoor kunt u bij Holsken metaalrecycling terecht.

Eisen

Holsken metaalrecycling bekijkt samen met de klant welke eisen het werk stelt: waar gaat het om, hoe is de bereikbaarheid, wanneer en hoe moet de demontage en/of sloop plaatsvinden, kan er hinder ontstaan voor de omgeving, waar kan de veiligheid in het geding komen, zijn er vergunningen nodig? Al deze zaken worden in kaart gebracht om een passend plan te maken.

Vervolgens zet Holsken metaalrecycling zeer ervaren medewerkers in die de klus volgens opdracht klaren. Daardoor wordt op verantwoorde wijze gedemonteerd en gesloopt; de vrijgekomen materialen worden op de juiste manier afgevoerd, waarbij uiteraard recycling zo veel mogelijk wordt nagestreefd. Het werk is bij Holsken metaalrecycling in goede handen.